Snel aan de slag?
referenties-Texeleventz-1920.jpg

Referenties

2019

Gemeente Hardenberg

“Veel positieve reacties gehad en het was echt een heerlijke dag! Super goed geregeld allemaal weer! Eten was bij de waddel en bij paal 15 echt top.”
2019

Personeelsvereniging Gemeente Texel

“Wat hebben we een leuke dag gehad! Alleen maar positieve reacties op jullie georganiseerde activiteiten. Net de foto’s bekeken. Dan kun je nogmaals zien hoe iedereen heeft genoten van de opdrachten. Ontzettend bedankt!”
2019

Autobedrijf Alewijn Ott b.v.

“We hebben het erg gezellig gehad. Gelukkig bleef het redelijk droog met de fietstocht. Het was wel jammer dat de barbecue naar binnen moest. Bedankt voor het leuke samenwerken. En de heerlijke dag die we hebben gehad.”
2019

PhnX

“Wij hebben een heel geslaagd en gezellig uitje gehad. Met het spel werd iedereen steeds fanatieker. Het ritje op de quad van Jan Willem was heel bijzonder. Lunch, diner en hotel waren goed. Alles was prima voor elkaar en iedereen heeft enorm genoten. Het weer zat natuurlijk enorm mee. Je hebt een leuk programma in elkaar gezet. Bedankt hiervoor.”
2019

Steuerkanzlei Thissen

“Wir hatten einen sehr tollen Tag, alle waren total begeistert !! Vielen Dank.”
2019

360weergave.nl

“Tijdens ons 2 daags uitje op Texel is alles georganiseerd door Texeleventz, en hoe!! Een groep erg enthousiaste dames hebben met hun inzet en organisatorische kwaliteiten ervoor gezorgd dat het ons aan niet ontbrak. Een betrouwbare en prettige organisatie om mee te werken.”
2019

CEVA Benelux

“In samenwerking met met Texeleventz hebben wij ons jaarlijkse event voor onze Top 200 georganiseerd op Texel. Het was een groot succes en dat was mede te danken aan de top organisatie en hostessen van Texeleventz. Onze dank is groot!! Wat een geweldig team zijn jullie :)”
2019

Sijbrants & Olst Optiek Uithoorn

"Het was in 1 woord GEWELDIG!!! Daniëlle heeft het allemaal super goed begeleid. Het weer zat ook mee dus dat maakt ook wel de dag…. zal jullie zeker aanraden als je een mooie dag Texel wil beleven. We hebben de foto’s niet gehad dus als je ze wil mailen graag!! Nogmaals bedankt voor alles en misschien tot ziens."
2019

In 't Veen Advocaten

"Wij hebben afgelopen vrijdag een hele leuke dag gehad en kijken terug op een zeer geslaagd uitje! Bedankt voor de organisatie, het was top geregeld allemaal!"
2018

Whyz

"Bedankt! Iedereen is weer veilig thuis. Onwijs bedankt voor al je hulp!"
2018

Kodi Energy

"Bedankt voor de leuke foto’s en je gezellige begeleiding. Ook dankzij jou was het een topdag!"
2017

Aeres Hogeschool

"Wat was het geweldig, een TOP organisatie!! Monique en Francien jullie zijn KANJERS. Super bedankt en we komen zeker terug!!"
2018

Lutterman Tegels

"Was super, echt een aanrader hoor! Iedereen vond het ook super geregeld en super mooie en leuke plekken. Bedankt voor alles namens Lutterman Tegels."
2018

Texelse Bierbrouwerij

"We hebben genoten!!!! Super dank voor de perfecte organisatie! Ik heb net zo’n leuke dag gehad als de andere collega’s, en dat komt doordat jullie al het geregel uit handen namen. Super!"
2018

Coopr

"Ik wil je bedanken voor alle goede zorgen. Zowel in de voorbereiding als in de begeleiding was het super om met je samen te werken. Persoonlijk, betrokken en goed adviserend… Aan die woorden moet ik direct denken. Heerlijk om alles aan jou over te laten en te weten dat alles goed komt en zit."
2018

Neptune Energy

"Het was een prachtige dag met mooi weer, leuke mensen. Ik wil dan ook de meiden namens Texeleventz, de mannen en vrouwen van de Bruuzer en de heren van De Rival heel hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde dag!!"
2018

Rotary Zeeland

"Het weekend was heerlijk! Dank voor alle goede zorgen. We vonden dat je het super deed!"
2017

Arriva Touring

“Texel Eventz heeft ons enorm uit de brand geholpen kort voor vertrek nadat een andere partij zich op het laatste moment terug trok. De regie werd meteen vol enthousiasme overgenomen na het toetsen van een aantal wensen en even later stond er een geheel programma voor ons klaar! We hebben erg leuke dagen gehad en van begin tot einde begeleid op de juiste momenten, zodat we zelf volop konden genieten. Een aanrader! “
2017

Centraal Beheer Achmea

“Aanrader!!! Texeleventz heeft voor ons team collega’s een geweldig 2 daags uitje op Texel georganiseerd! Deze dagen werden perfect begeleid en we hoefden niets zelf te regelen. Texeleventz weet de mooiste, maar ook de culinair lekkerste plekken van Texel te vinden.”
2017

Recreatiecentrum Hesselte/De Rand van Havelte

“Texel eventz heeft ons personeelsfeest tot een geweldig succes gemaakt. Het contact ging perfect. Wij gaven door wat we wilden en Texel eventz heeft helemaal aan al onze wensen voldaan. Het was top! ”
2018

Woningstichting Leusden

"Het was ontzettend leuk! Bedankt voor de leuke foto’s. En vooral bedankt voor de goede organisatie, Texeleventz zal ik zeker aanbevelen bij anderen!"
2017

Van Arendonk Mechanisatie

"Texeleventz met een super enthousiaste en meedenkende Monique aan het roer heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Het was perfect georganiseerd alles was van minuut tot minuut onder controle van Emmy en Henk. Van garnalenkotter/powerboat/lunch bij schapenboer Jan Willem met z’n 50 achter elkaar aan op de solex richting vuurtoren. Het heerlijke strandgevoel beleven met vliegeren en daarna verder naar Paal 17 om overheerlijk te genieten van een drankje op het terras met een heerlijk afwisselende bbq met de ondergaande zon. Texeleventz heeft al ons personeel voor ons 25 jaar bestaan een geweldige herinnering bezorgd".
2017

Douane Rotterdam

"Texeleventz heeft ons jaarlijkse teamuitje echt geweldig georganiseerd".
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?