Snel aan de slag?
activiteiten-texel-texeleventz-1920.jpg

Spellen

Beach-Escape

Een Beach Escape is weer eens iets anders dan een Escape Room! Vastgeketend aan elkaar moet je zo goed mogelijk samenwerken om 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur goed te vervullen. Samenwerking, vertrouwen, communicatie en creativiteit hebben jullie bij deze activiteit beslist nodig!

Escaperoom

De bedoeling is dat je met je groep binnen een uur een manier verzint om uit een kamer te ontsnappen. Dit kan door middel van raadsels oplossen, puzzels maken en logisch nadenken. Tijdens dit uur worden jullie hersencellen behoorlijk op de proef gesteld! Lukt het jullie om door slim samen te werken de oplossing te vinden of gaan jullie naar huis met het predicaat ‘failed’?

Beachbattle

In de beachbattle op Texel kun je je laten gelden! Heerlijk op het strand. Een avontuurlijk mix van diverse sport- en spelactiviteiten. Spannende hindernissen en veel zand! De beachbattle bestaat uit o.a. een hindernisparcours, stormbaan, touwtrekken, boogschieten en beachvolley / beachsoccer.

Waterbattle

De Waterbattle op Texel speelt zich af in en rond de zee van het Texelse strand. De deelnemende teams nemen het in verschillende onderdelen tegen elkaar op en worden uitgedaagd het beste uit elkaar en zichzelf te halen. Neem het tegen elkaar op tijdens o.a. waterparcours, raftrace, kajakrace en een sponsvolley. Voor uitleg, spelindeling en begeleiding wordt gezorgd.

The Target

The Target is een misdadig spannend achtervolgingsspel. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is nu op Texel beland. Het is de taak aan 3 politieteams om de gangster op te pakken. Hun wapens: een tablet en de satellieten. Door middel van een gps kunnen de teams af en toe zien waar de gangster zich bevindt. Het doel van de gangster is: €1.000.000 verdienen door het plegen van misdaden.

Bubble-voetbal

Bubble-voetbal is de nieuwste rage op voetbalgebied. Een hilarische activiteit geschikt voor jong en oud. Wanneer je Bubble-voetbal speelt, nemen alle spelers plaats in een opblaasbaar pak. Doordat iedereen in een pak zit, kun je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren. Het doel is net als bij gewoon voetbal om te scoren bij de tegenstander, maar of dat in de praktijk ook lukt is nog maar de vraag.

Boerenzeskamp

Een hilarische en ludieke zeskamp waarbij alle spellen zijn afgeleid van het leven op de boerderij (met een twist). Strijd tijdens het melkbus parcours, hooivork darten, kruiwagen cross, strozak werpen, aardappel piepen en tractorband rollen. Welk team haalt de meeste punten en is de winnaar van deze boerenzeskamp?

Fotofun

Fotofun is altijd een groot succes! Tijdens het uitje worden jullie er met erop uitgestuurd met verschillende leuke en grappige foto-opdrachten. Dit kan over het hele eiland zijn of bijvoorbeeld in één van de dorpen. Dit stuur je op via whatsapp en diegene met de meeste originele foto’s wint. Het vereist samenwerking en creativiteit!
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?