Snel aan de slag?
Extra-texeleventz-2000.jpg

Extra

Congres

Het kan zijn dat jullie een congres willen organiseren tijdens het groepsuitje. Ook met het organiseren van (grote en kleine) congressen hebben wij veel ervaring. Dit kan verschillen van een congres in een schapenboet of in de Evenementenhal van de Krim. Vertel ons wat de wensen zijn en wij organiseren het van A-Z.

Bedrijfstraining

Fysieke inspanning verbetert de hersenfunctie. Dat maakt Texel zo’n aantrekkelijke bestemming voor bedrijfstrainingen en incentives! Weg uit de dagelijkse hectiek biedt het eiland je volop mogelijkheden om op inspirerende locaties trainingen en workshops te volgen die je werkresultaten verbeteren, teamprestaties versterken of bijdragen aan ontwikkelingsgroei.

Workshops

Er worden veel verschillende workshops op het eiland gegeven. Of je nu houdt van schilderen, sieraden of muziek maken of wilt leren presenteren, er is voor elk wat wils. Je kunt ook een werkstuk/kunstwerk maken met de hele groep zodat je op kantoor een leuk aandenken aan Texel hebt. We bieden diverse workshops aan op inspirerende locaties. Te denken aan een schapenboet, strandpaviljoen, koeienstal of in de beeldentuin.

Fotograaf/cameraman

Goede foto's mogen nooit ontbreken! Laat je bedrijfsuitje vastleggen. Niet alleen leuk voor later, maar ook voor de mensen die er misschien niet bij konden zijn. Met een professionele fotograaf krijg je een goede sfeerimpressie van je groepsuitje én staat iedereen op de foto. Het is ook mogelijk om het uitje te laten filmen met bijvoorbeeld een drone.

Bedbios

Nee geen gewone bioscoop, maar een bedbios. Geen stoelen, maar zachte bedden gemaakt door Texeler. Van het wol van de Texeler schapen worden dekbedden, kussens en matrassen gemaakt. Het bedrijf heeft ook een speciale bedbioscoop gemaakt waar "Texel the movie" wordt gedraaid. Een ludieke (en ontspannen) manier om deze prachtige film over Texel te zien.

Feestavond

Bedrijfsfeest of iets anders te vieren? Sluit het uitje af met een feestavond, compleet met DJ, inrichting / aankleding en catering. Of sluit af met een Texelse pubquiz. Dit staat garant voor een avond vol muzikale herinneringen, uitdagingen en een gezonde dosis fanatisme. Samen met collega’s, familie of vrienden strijden om de eer. Wie weet de meeste antwoorden en reageert het snelst met een druk op de knop?

Soep

Een foodtruck, een voormalig brandweerwagen, op locatie die heerlijke, pure, 100% biologische soep serveert. De groenten die gebruikt worden komen van Texelse bodem. Alles wordt met de hand bereid.

Gerookte vis

Eigenlijk kun je niet naar huis als je geen lekker vers gerookt visje hebt gegeten. Tijdens lunch, diner of zomaar als tussenstop is het heerlijk om te genieten van ambachtelijk bereid gerookte vis.

Goodiebag

Wil je een leuk aandenken meegeven aan je groep of iemand extra bedanken? Niet alleen heel attent, maar ook heel erg leuk. Zo kunnen wij leuke goodiebags regelen met bijvoorbeeld echte Texelse producten, passend binnen jouw budget en jouw doelgroep.

Themafeest-Ibiza

Bij een themafeest zit de sfeer er meteen goed in! Wat dacht je van Ibiza? Samen kunnen we overleggen welk thema bij jouw groep past en wij regelen de rest. Zo ben je verzekerd van een topavond!

Chocolaterie

Texelse bonbons met lokale producten als extra lekkernij tijdens de picknick, proeverij, lunch of als dessert? Bij Chocolaterie Smidt maken ze dagelijks bijzondere bonbons, handgemaakt met schapenmelk en veelal Texelse producten. Bijvoorbeeld bonbons op basis van Texels Skuumkoppe bier of met Texelse Jutter.
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?