Snel aan de slag?
activiteiten-texel-texeleventz-1920.jpg

Groepsuitje

Groepsuitje op Texel

Ben je op zoek naar een gaaf en onvergetelijk groepsuitje? Kom naar Texel! Texel is een geweldig eiland met een oneindig aanbod aan gave activiteiten voor bijvoorbeeld jouw team, familie of vrienden. Een veelzijdig eiland, waar gezelligheid, rust, natuur, sport, en lekker eten samenkomen. Helemaal weg en toch zo dichtbij, Het grootste Waddeneiland van Nederland is heel goed bereikbaar. De overtocht vanaf Den Helder duurt slechts 20 minuten!

Wij werken niet met standaardprogramma’s, maar leveren maatwerk. We inventariseren je wensen en vertalen die in een leuk en uitdagend programma met activiteiten waar de hele groep enthousiast van wordt! Wij kunnen alles voor je regelen, zelfs het vervoer naar en van Texel. 

"Ik wil je bedanken voor alle goede zorgen. Zowel in de voorbereiding als in de begeleiding was het super om met je samen te werken. Persoonlijk, betrokken en goed adviserend… Aan die woorden moet ik direct denken. Heerlijk om alles aan jou over te laten en te weten dat alles goed komt en zit."

Coopr
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?