Snel aan de slag?
Actief-Texel-Texeleventz-1920.jpg

Actief

Golfclinic

Wil je in een schitterende omgeving van een golfpro leren hoe je de golfbal laat doen wat je wilt? De golfbaan op Texel is geliefd bij golfers door heel Nederland. Wat mensen vooral aanstaat, is de sfeer. Wat de mensen die hier komen bindt, is de liefde voor het eiland en de rust op deze golfbaan in het duingebied bij De Cocksdorp. De ontwikkelaars van deze golfbaan hebben het respecteren van de flora en fauna zeer serieus genomen en dat is goed te zien.

Mountainbiken

Mountainbiken op Texel. Er zijn op Texel geen echte mountains, maar er zijn tal van prachtige paden om op te crossen. Of je nou beginner of gevorderd bent, bos, duinen en strand worden afgewisseld met fietspaden. Je hoeft niet alleen op pad; er gaat een gids mee om jouw mountainbike skills te verbeteren.

Wadlopen

We kunnen hier heel erg fancy over gaan doen, maar Wadlopen is feitelijk een wandeling van ongeveer anderhalf uur door de prut; een smeuïg goedje wat de Waddenzee bij eb achterlaat. Toch is deze strooptocht door het zachte slib vol pieren, strandgapers, kokkels, krabben en meer prachtig bodemleven een ervaring waar je stil van wordt.

Bootcamp

Bootcamp is een mix van kracht en conditie. Er wordt getraind met verschillende spiergroepen en gewerkt aan de conditie. Met afwisselende trainingen waarbij zoveel mogelijk gevarieerd wordt met verschillende oefeningen. Bootcamp is voor iedereen die lekker buiten wil sporten. Het kan op elk gewenste tijdstip van de dag en overal. Voor het ontbijt om de dag goed te beginnen, tijdens een vergadering, op het strand of in het bos. Of om even helemaal aan iets anders te denken.

Blokarten

Lekker over het strand scheuren in een blokart! Dat is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Iedereen kan blokarten. Jong, oud, sportief of helemaal niet sportief. Na een korte instructie rijdt iedereen zo weg. Tijdens de clinic leren de ervaren instructeurs je alles over de techniek, zeilregels en veiligheid. Na enig oefenen ga je met een flinke snelheid langs de waterlijn!

Gps

Onze gps-tocht met leuke opdrachten speelt zich af in een prachtige omgeving. In het bos en op het strand moet je op zoek gaan naar locaties en de bijbehorende opdrachten uitvoeren. Hierbij worden je doorzettingsvermogen en creativiteit behoorlijk op de proef gesteld! Met je team ga je op pad en strijd je tegen andere teams om de eerste prijs. Het team met de meeste punten verdient natuurlijk een leuke prijs.

Powerkiten

Op Texel waait het bijna altijd. Daarom is het uitgestrekte Noordzeestrand heel geschikt om te vliegeren! Powerkiten is een populaire sport die je snel onder de knie kunt krijgen en waarin je flink kunt groeien. Van een klein vliegertje naar een echte powerkite, waarmee je flinke sprongen kunt maken.
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?