Snel aan de slag?
Vervoer-Solex-Texel_2000.jpg

Vervoer

Tuktuk

Met een tuktuk op Texel rijden is een avontuur. Hoewel een autorijbewijs vereist is, is het een geheel andere ervaring dan je gewend bent. Met een draaicirkel van 3 meter is dit voertuig enorm wendbaar. Met mooi weer kun je het dak lekker open doen en de wind door je haren later waaien. Bij lagere temperaturen of neerslag biedt de kap voldoende bescherming.

Bus

Als je met een groep op stap gaat, is bus- en taxivervoer bijna onmisbaar. Of je nou op reis gaat met je bedrijf, familie, vrienden of vereniging, het is vaak aanzienlijk voordeliger dan andere vormen van vervoer. Busvervoer is flexibel. De bus brengt je gezelschap warm en droog van deur tot deur. Het is ook heel leuk om een rondrit op het eiland te maken met een gids die je allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt over het eiland en de bewoners.

Tandem

Met een tandemtocht op Texel leer je elkaar echt kennen. Samen op één fiets genieten van de prachtige omgeving. Maak het nog leuker door er foto-opdrachten bij te boeken. Leuk voor de napret! Of een leuke tandempuzzeltocht. Met een originele prijs voor het winnende team. Op de tandem is het spannender dan op de fiets. Alleen het opstappen is al een avontuur op zich. En met zijn tweeën ga je sneller!

Fiets

Texel beschikt over 140 kilometer fietspad. Wij weten de leukste weggetjes en stippelen een mooie route voor je uit. Langs de pittoreske dorpjes, duinen, weilanden en het bos. Tussen Schotse hooglanders of schapen met lammetjes door. Per fiets ontdek je Texel en kom je op plekken waar je met de auto niet eens kunt komen!

Elektrische fiets/E-bike

Je kunt genieten van het mooie land van Texel zonder grote inspanning. Fietsknooppunten, duinpaden en kronkelwegen. Van schilderachtige dorpjes tussen polderlandschappen en langs duingebieden tot fantastische picknickplekken in het bos. Texel is een feest voor mensen die zich graag trappend op pedalen voortbewegen. Het is bewegen en ontspannen tegelijk.

Solex

Lekker op de solex over Texel tuffen! Een leuke en relaxte manier om het eiland te ontdekken. De nostalgische motortjes, die kunnen rekenen op veel bekijks, zijn uitstekend geschikt voor een leuk tochtje in groepsverband. Gemakkelijk te bedienen en door de geringe snelheid kun je toch lekker om je heen kijken en genieten van het mooie Texelse landschap. Solexrijden geeft een fijn gevoel van vrijheid. Heerlijk de wind door je haren, want een helm is niet nodig.

E-chopper

De E-chopper is een milieuvriendelijke en stille scooter. Daarnaast ziet hij er ook nog eens super stoer uit met zijn brede banden en het hoge stuur. Sinds kort zijn ze ook op Texel beschikbaar en kun je er het eiland mee verkennen. Heerlijk door de duinen, de bossen en de dorpjes. Met de E-chopper op Texel beleef je avonturen! De elektrische scooter gaat 25 km per uur en is heel eenvoudig te bedienen.
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?