Snel aan de slag?
Actief-Texel-Texeleventz-1920.jpg

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje naar Texel?

Texel is een geweldig eiland voor een groepsuitje met collega's. Een veelzijdig eiland, waar gezelligheid, rust, natuur, sport en lekker eten samenkomen.

Texel is het Ibiza van het Noorden! Met de meeste zonuren van Nederland. Er is zeer veel te doen op het eiland. Voor iedere leeftijd zijn er vele activiteiten. Dit maakt een bedrijfsuitje op Texel een uitstekend idee.  Maar een bedrijfssuitje organiseren is niet eenvoudig; waar begin je en wat is er allemaal mogelijk?

Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het plannen van bedrijfssuitjes op Texel die:

  • Goed op elkaar zijn afgestemd
  • Passen binnen het budget
  • Geschikt zijn voor de hele groep
  • Aan alle wensen voldoen

Wij zorgen er voor dat iedereen, ook degene die namens het bedrijf de organisatie heeft, een superdag op Texel beleeft. Zonder stress! Laat jouw groepsuitje naar Texel organiseren door Texeleventz!

“Texeleventz met een super enthousiaste en meedenkende Monique aan het roer heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. De afwisseling was groots, het was perfect georganiseerd alles was van minuut tot minuut onder controle onder leiding van Emmy en Henk.
Van garnalenkotter/powerboat/lunch op hooibaal in een schapenkot bij schapenboer Jan Willem Bakker/met z’n 50 achter elkaar aan op de solex richting vuurtoren. Het heerlijke strandgevoel beleven met vliegeren en frisbeeën en daarna verder  solexen  naar Paal 17 om overheerlijk te genieten van een drankje op het terras met  een heerlijk afwisselende bbq met de ondergaande zon.  Texeleventz heeft al ons personeel  voor ons  25 jaar bestaan een geweldige  herinnering bezorgd.”

Van Arendonk Mechanisatie
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?