Snel aan de slag?
Texel-blokarten-Texeleventz_1920.jpg

Personeelsuitje

Personeelsuitje op Texel

Ben je op zoek naar het perfecte personeelsuitje op Texel?

Wij Texelaars wisten dat natuurlijk al, maar nu ontdekt ook de rest van de wereld het: Texel is een fantastische bestemming. Niet voor niets is ons eiland de favoriete bestemming van vele personeelsuitjes. Ontdek zelf ook hoe leuk het eiland is en boek nu je personeelsuitje via TexelEventz!

Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsuitjes naar Texel. Wij weten de weg op het eiland en weten precies welke activiteiten bij jouw groep past. Bijvoorbeeld lekker toeren over het eiland en lekker eten. Of liever strandactiviteiten of wat meer uitdaging? Jouw groepsuitje maken wij op maat, we zoeken de activiteiten die bij jullie passen en maken een programma voor een onvergetelijke dag of weekend.

“Texeleventz heeft ons jaarlijkse teamuitje echt geweldig georganiseerd; alles liep helemaal volgens planning en het was een dag om met plezier op terug te kijken! Zelfs het weer leek “geregeld’, maar dat zou een beetje eng worden………Goed georganiseerd en een leuk, enthousiast team! Monique, Francien en jullie knuffelboer Jan-Willem; het was fantastisch! ”

Douane Rotterdam
Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?