Snel aan de slag?
IMG_6014
tandemsprong
roundtexel
Ganalennettenhangenuit
wijnhuisOosterend
Vorige slide
Volgende slide

Texeleventz is waar voor je geld! Ons groepsuitje was fantastisch!

Op 2 juni 2018 is Simone Dekker – van Oosterom, samen met haar collega’s van Tandartsprakijk Het nieuwe Diep, een dag naar Texel geweest. Via Google kwam Simone bij Texeleventz terecht: “Vrij snel kwam ik op de website van Texeleventz terecht. De website is aantrekkelijk en sprak mij meteen aan.” Nadat Simone leuke uitjes zag op de website nam ze contact op met Monique. Simone: “Het eerste contact is voor mij belangrijk. Monique reageerde adequaat. Binnen 10 minuten had ik een reactie. Dat is wat je wilt! ”

 

Klantreferentie: Het groepsuitje van Simone

“Binnen 10 minuten had ik een reactie. Dat is wat je wilt!”

Echte Texelliefhebbers!

Simone: “Ik ben gek van Texel, ik ga er het liefste zo vaak mogelijk naartoe. Dit bedrijfsuitje was tevens mijn afscheid. Ik mocht het uit

je organiseren, ik hoefde niet te twijfelen! Texel ging het worden.” De groep bestond uit 17 tandartsen met assistenten, schoonmaaksters en al hun partners. Het was een erg diverse groep met een leeftijdscategorie tussen de 20 en 60. Simone: “Ik gaf mijn budget door, met wat eisen en de samenstelling onze groep. Alles werd uit handen genomen. Perfect, want ik hoefde me geen zorgen meer te maken.”

“Ik gaf mijn budget door, met wat eisen en de samenstelling onze groep. Alles werd uit handen genomen. Perfect, want ik hoefde me geen zorgen meer te maken.”

blog groepsuitje 4Het uitje: Waar voor je geld!

Toen de groep van Simone ’s morgens op Texel aankwam, stonden de solexen klaar om over het eiland te gaan touren. De eerste stop was meteen geweldig. Er stond namelijk
een uitgebreide kaasproeverij voor hen klaar. Daarna vervolgden zij hun solextour naar de haven van Oudeschild. Hier stond een uitgebreide lunch op hen te wachten. Na de lunch gingen zij met de solex verder naar de Texelse Bierbrouwerij. Een uitgebreide rondleiding en een kleine proeverij rijker, vervolgden zij hun tocht naar de Slufter.

Met een ervaren gids, kregen zij een rondleiding door het natuurgebied. Na de wandeling, gingen zij op de Solex verder naar Paal 17 voor een barbecue op het strand. Daar stond een bus klaar die hen weer terugbracht naar de boot. Simone: “Het waren super leuke activiteiten. Iedereen stond voor ons klaar en we kregen echt het gevoel dat ze ons een leuke dag wilden bezorgen. Oprecht geïnteresseerd en dat stralen ze ook uit! Je krijgt echt waar voor je geld. 

“Het uitje krijgt van ons een dikke 9! Het was super geregeld! Het programma voldeed helemaal aan onze wensen en verwachtingen. Het was precies wat we wilden.”

De hostess: Alleskunner

Alle groepen worden bij Texeleventz persoonlijk welkom geheten. De host(ess) is een ervaren begeleider die ervoor ervoor zorgt dat jullie dag van a-z goed loopt. Simone: “Onze hostessen waren Francien en Monique. In 1 woord: Geweldig. Ze zijn leuk, super leuk. Ze konden al onze vragen beantwoorden en alles werd geregeld. Ze denken mee en denken vooruit!”

Texeleventz weet de weg!

Wil je ook zo’n geweldige dag als Simone? Heb je bijvoorbeeld een gedenkwaardig familiejubileum te vieren? Een nieuw begin met collega’s? Een geweldige ervaring met vrienden? Texel heeft eindeloze mogelijkheden voor iedere groep.

Texeleventz helpt je om deze een onvergetelijke dag te realiseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past.

 

Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?