Snel aan de slag?
IMG_6014
tandemsprong
roundtexel
Ganalennettenhangenuit
wijnhuisOosterend
Vorige slide
Volgende slide

TexelEventz bestaat 2 jaar! Tijd voor een terugblik en feestje!

Op 3 november 2018 bestond TexelEventz 2 jaar! De tijd is gevlogen! Een mijlpaal en een hoogtepunt die we niet zomaar voorbij laten gaan. We kijken even terug naar de afgelopen twee jaar en we blikken vooruit naar de toekomst. Van poncho’s tot Juttertjes en van bier tot Hoornderringen.

Hoe TexelEventz begon

2 jaar geleden begon Monique Visch met TexelEventz. Monique: “Ik ben TexelEventz begonnen, omdat ik het heel erg leuk vind om compleet verzorgde uitjes te regelen voor groepen, die zelf de weg niet weten op Texel.” In deze twee jaar is TexelEventz uitgegroeid tot een sprankelend en succesvol bedrijf vol ambities. Met zonnebrandcrème en Juttertjes, kilo’s drop en (heel) soms poncho’s, hebben Monique en haar hostesses al vele groepen een onvergetelijke dag of weekend bezorgd.

Alle groepen gingen met een glimlach en een mooie ervaring weer terug op de boot naar het vaste land. Monique: “Het is zo ontzettend leuk om te doen! Het is helemaal mijn ding. Eerst heb je de klant aan de lijn en probeer je samen een perfect programma te maken, op de dag zelf is het leuk om iedereen enthousiast te zien en aan het einde gaat iedereen weer tevreden naar huis. Ik vind het altijd heel jammer als het uitje afgelopen is. Je hebt een leuke band samen opgebouwd voorafgaand aan het uitje. De dag zelf ontmoet je ook de rest van de groep en daarna zit het erop.”

“Ik vind het altijd heel jammer als het uitje afgelopen is. Je hebt een leuke band samen opgebouwd voorafgaand aan het uitje. De dag zelf ontmoet je ook de rest van de groep en daarna zit het erop.”

blog jubileum 2 jaar

 

“Voor de glimlach op de boot terug hoeven we niet veel te doen. Programma’s maken we op maat en die zitten gewoon goed in elkaar. De hostess zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad. Als er iets is, lossen we dit snel en zo goed mogelijk op!”

blog lampje Wist je dat? De naam TexelEventz is bedacht door de dochter van Monique!

Texeleventz weet de weg!

Wil je ook een geweldige dag van A-Z geregeld door Monique en haar team? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag om een onvergetelijke dag te realiseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past.

Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?