Snel aan de slag?
IMG_6014
tandemsprong
roundtexel
Ganalennettenhangenuit
wijnhuisOosterend
Vorige slide
Volgende slide

Ontmoet onze hostess: Francien Dijt

Texeleventz werkt er hard aan om groepen een onvergetelijk groepsuitje naar Texel te bezorgen. Grote en kleine groepen uit het hele land. Dat doen wij met onwijs veel plezier. Als je een groepsuitje bij Texeleventz boekt, zal er altijd een gezellige, vrolijke en toegewijde hostess met jullie groep mee gaan. Maar wie is die hostess eigenlijk? Laten we gauw eens kennis maken met hostess Francien!

Bij deze stellen wij aan jullie voor: Francien Dijt

Francien is een geboren en getogen Texelaar. Toch heeft ze het even aan de overkant ‘geprobeerd’. Maar 15 jaar geleden is zij toch, met haar vriend, weer lekker teruggekeerd naar Texel. Francien: “Op Texel is het gewoon fijn!”

Francien heeft twee dochters, waarvan er 1 nog heerlijk thuis woont. Naast dat Francien al jaren de rechterhand van Monique is, werkt zij ook nog bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij als Cabin Attendant. Dit werk doet zij parttime, zodat ze veel thuis is bij de kinderen en bij Texeleventz aan de slag kan (en daar zijn wij heel blij mee!).

Blogs Francien DijtFrancien en Texeleventz


Francien is van zeer betekenisvolle waarde voor Texeleventz. Sinds de oprichting van Texeleventz helpt zij Monique in alle facetten van de organisatie van evenementen, bedrijfs- en groepsuitjes. Francien: “Monique heeft mij gevraagd om voor haar te komen werken. Ze was bezig met het organiseren van een weekend voor een internationaal bedrijf. Ze had een gastvrouw nodig die goed Engels sprak en dacht toen aan mij.

En gelukkig is Francien blijven hangen. Niet alleen leuk voor Monique en Francien, maar ook voor hun honden. Vergaderen doen zij namelijk niet aan een tafel. Iedere maandagochtend maken ze een lange wandeling waarin ze samen brainstormen en ideeën bespreken. Iedere week een andere route over het prachtige eiland. Francien: “Op Texel zijn zoveel prachtige plekken! Onze honden vinden dit ook het leukste van ons werk ha ha!”

Daarnaast kijkt Francien de draaiboeken na en maakt ze GPS- en Puzzeltochten met leuke opdrachten.

“We doen geen consessies. We doen het goed of we doen het niet. We zeggen nooit: ‘Oh, dat moet maar even zo.”

Francien als hostess

Kom je naar Texel met je groep? Grote kans dat Francien je op staat te wachten bij de boot. Zij gaat vaak met de groep op pad. We vroegen haar hoe haar dag er nou eigenlijk uit ziet met zo’n groep. Francien: “Als ik uiteindelijk met de groep op pad mag, dan vind ik het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen, hen een onvergetelijke dag te bezorgen en ons fijne eiland te kunnen laten ervaren. Monique en ik hebben altijd veel lol samen, dat maakt het helemaal compleet!”

Met bijvoorbeeld een solex, loopfiets, e-bike of (uitzonderlijk) met een bus, rijdt Francien met jullie mee via een leuke route naar een eetgelegenheid of 1 van de vele locaties waar leuke activiteiten gepland staan. ’s Middags staat er meestal een bijzonder onderdeel op het programma en de dag eindigt vaak lekker op het strand. Blijf je slapen op het eiland? Dan zien jullie Francien weer na het ontbijt. Maar iedere groep is anders en iedere groep heeft andere wensen. Bij Texeleventz worden programma’s daarom op maat gemaakt.

Francien: “Werken bij Texeleventz is uitdagend en nooit saai. Elke groep heeft zijn charmes. Of ik nu op pad ben met advocaten, tandartsassistenten of managers, het is altijd een top dag geweest. Als je naderhand nog een mail krijgt waarin de klant dat ook bevestigt, dan ben ik echt blij!”

“Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat de hele dag loopt zoals gepland en om links en rechts bij te sturen als het nodig is.”

Waarom zou jij je groepsuitje laten organiseren door Texeleventz?

Alles wordt geregeld, van het begin tot het eind. Je hoeft niets meer zelf te doen. Als je naar huis gaat heb je een memorabele dag gehad met leuke activiteiten en heerlijk eten. En dat natuurlijk allemaal op een prachtig eiland. Dat gun ik iedereen!

Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?