Snel aan de slag?
IMG_6014
tandemsprong
roundtexel
Ganalennettenhangenuit
wijnhuisOosterend
Vorige slide
Volgende slide

8 Redenen om een groepsuitje te laten regelen!

Eindelijk, je hebt een datum gevonden dat je met de groep lekker naar Texel gaat. Heerlijk, onbezorgd een dagje genieten met jouw collega’s, vrienden of familie. Toch? Tot blijkt dat je de boot of de bus hebt gemist, de barbecue net aan hebt gezet en het begint te regenen, wilde gaan Blokarten maar het water te hoog is, de voertijden van zeehonden hebt gemist bij Ecomare. Je leuk geplande dag valt in het water, die onbezorgde dag is een dag vol stress en teleurstellingen geworden. Terwijl het allemaal voorkomen had kunnen worden. Zonde! Het lijkt misschien ideaal om alles zelf te doen en de regie in handen te hebben, maar eigenlijk weten we dat het hele plannen, organiseren en begeleiden best stressvol kan zijn (laten we het nog niet hebben over budgetplanning!). De oplossing: je groepsuitje laten regelen!

Wij geven je 8 redenen waarom het heerlijk is om de organisatie en begeleiding van jouw groepsuitje naar Texel uit handen te geven.

 

1. Tijdsmanagement

De eerste reden om een groepsuitje te laten regelen: Tijdsmanagement. Het uitje soepel laten verlopen is één van de belangrijkste succesfactoren. Alleen de planning voorafgaand aan het uitje kost al onwijs veel tijd. Tenminste, als je niet weet wat je moet zoeken en waar je het moet zoeken. Een eventplanner heeft onwijs veel ervaring in het organiseren, weet precies op welke plek ze moet zijn en wat past bij jouw groep. Zij weet wat betrouwbare bedrijven en contacten zijn, hoe het in zijn Blogs groepsuitje 1werk gaat en waar ze aan moet denken. Maar ook tijdens het groepsuitje is tijdsmanagement essentieel. Zo moet je op Texel bijvoorbeeld rekening houden met de boottijden en kunnen sommige strandactiviteiten niet tijdens eb of vloed. Maar ook bij de aansluiting van de ene activiteit naar de andere activiteit, speelt tijdsmanagement een belangrijke rol.

 

2. Geen stress

De stress die een groepsuitje oplevert (in de voorbereiding en op het moment zelf), is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt genoeg aan je dagelijkse werkzaamheden. Eventplanners vinden die stress juist heerlijk, het is hun werk, hun passie! Je kunt erop vertrouwen dat alles, van het begin tot het eind, op tijd wordt geregeld. Tot in de kleinste details, zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken. Jij doet een stapje terug en focust je op je eigen werkzaamheden.
Tijdens het uitje hoef je niet te stressen over tijden, logistieke uitdagingen, het weer of andere dingen die mis kunnen gaan. Je kunt je echt bezighouden met het doel van jouw uitje: genieten.

 

3. Alles past bij de wensen en budget van jouw groep

blog groepsuitje 2
Een veelgemaakte fout is de gedachte dat een eventplanner alles naar zijn of haar hand zet. Dat is namelijk niet het geval. Jij geeft jouw wensen en budget door, en daar wordt een passend programma voor gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met iedereens voorkeuren en wensen. Zo kan het voor jou een uitdaging zijn om leuke activiteiten te vinden voor alle leeftijden, een gezellige eetgelegenheid als er allergieën, diëten of speciale wensen zijn. Eventplanners hebben hier ervaring mee en kennen alle activiteiten, bijzondere plekken en restaurants.

 

4. Je kunt zelf ook genieten (& eten!)

De volgende belangrijke reden om jouw groepsuitje te laten regelen: Genieten! Je was zo druk met het regelen, dat je eigenlijk niemand uitgebreid hebt kunnen spreken, je niet ontspannen kon eten, goed om je heen hebt kunnen kijken, of eigenlijk überhaupt kon genieten. Wat zonde, want het doel van het uitje met vrienden, familie of collega’s ben je voor jezelf voorbij geschoten.

 

5. Eventplanners testen alles eerst zelf

‘Op de foto’s zag het er toch anders uit..’. Daarom testen eventplanners alles zelf, zo voorkom je teleurstellingen. Daarom weten wij ook precies welke activiteiten bij welke groep past, welke activiteiten onmisbaar zijn of echt niet de moeite waard.blog groepsuitje 3

 

6. Begeleiding

Je kunt alles nog zo goed gepland en georganiseerd hebben, toch gebeuren er op het moment zelf nog allerlei dingen die opgelost moeten worden. Een eventplanner zal alles afstemmen met medewerkers van de activiteiten, catering of vervoer, zodat jullie uitje perfect verloopt. Je hoeft niet te zoeken, te regelen, af te stemmen of problemen op te lossen je kunt gewoon onbezorgd genieten.

 

7. Aan alles wordt gedacht

Nog een reden om jouw groepsuitje te laten regelen: Eventplanners denken aan alles, maar dan ook echt aan alles! Zelfs over de kleinste details wordt nagedacht. Door hun ervaring en vooruitziende blik wordt niets wordt over het hoofd gezien. Ze zorgen ervoor dat alles op het juiste moment en op de juiste plek wordt geleverd.

 

8. Onvoorziene (nood)situaties

Geloof ons, die doen zich voor. Of je het wilt of niet. Van extra deelnemers of minder deelnemers tot acute noodsituaties, een eventplanner weet wat hij/zij moet doen om last-minute (meestal zelfs zonder dat jij het merkt) dingen op te lossen.

 

Dit waren de 8 belangrijkste redenen om jouw groepsuitje te laten regelen. Ontspan en geniet, laat de rest aan de eventplanner over, dan kan ook jij mooie herinneringen maken aan jouw uitje. Het geeft vrijheid, rust en ontspanning en dat straal je door naar de rest van de groep. Goed geregeld zeggen wij!

 

Terug naar alle activiteiten

Snel aan de slag?